Pon-pet: 08:30 - 12:00 i od 13:00 - 15:30

Štednja

 

“Štednja je dokaz zrelosti jednog gospodarstva i njezinih stanovnika…”

 

Ovisno o Vašim željama i mogućnostima, a uz našu pomoć osmislite svoj financijski plan i odaberite najbolje za svoju štednju.

 

Kreditna unija GAMA, Zagreb stoji Vam na raspolaganju da na najbolji način uložite i povećate vrijednost svog novca, nudeći Vam povoljne kamatne stope.

Štednjom se odričete dijela prihoda danas kako bi Vam se novac vratio uvećan, kako bi ublažili nepredviđene financijske troškove i omogućili bezbrižniju budućnost.

 

 

 

Rok oročenja

 

 

Kamatna stopa

(mjeseci)

 

 6

0,50%

12

1,40%

24

2,00%

36 i duže

3,58%

 

 

Štedni ulozi nisu osigurani kod nadležne državne agencije.
Prvenstveno to proizlazi iz činjenice što je koncept rada kreditne unije usmjeren na poslovanje s članovima kreditne unije te se depozit može ugovoriti samo ako ste član kreditne unije.

Svi članovi kreditne unije imaju mogućnost sudjelovati u nadzoru rada i donošenju odluka kao članovi skupštine kreditne unije (1 član = 1 glas) dok štediše kreditnih institucija nemaju takvu mogućnost.*

* preuzeto sa stranice Hrvatske narodne banke (Zaštita potrošača, Česta pitanja potrošača, Postoji li razlika u štednji u kreditnoj instituciji i štednji u kreditnoj uniji)

 

Članovi Kreditne unije GAMA, Zagreb štednju mogu ugovoriti u našim poslovnim prostorijama gdje ćemo zajedno s Vama odabrati najbolje rješenje za Vas.

 

Započeti štedjeti možete već i danas s najmanjim iznosima!

 

 

Postani član KREDITNE UNIJE GAMA