01 3880-588, 3880-599, fax. 3880-545
Pon-pet: 08:30 - 12:00 i od 13:00 - 15:30

Društveno odgovorno poslovanje

 

Tijekom svih ovih godina društevno odgovorno poslovanje je bio integrirani dio poslovne politike Kreditne unije GAMA, Zagreb.

 

S obzirom na zakonsko ograničenje i mogućnost obavljanja poslovnih aktivnosti samo na području Grada Zagreba, svjesni smo da naše poslovanje može imati značajan utjecaj na našu lokalnu zajednicu. Iz tog razloga, već godinama samostalno, a i putem HRVATSKE UDRUGE KREDITNIH UNIJA, održavamo niz aktivnosti kojima želimo potaknuti kako poslovni razvoj naše zajednice, tako i razvoj znanja, sporta i umjetnosti.

 

Ponosimo se uspjesima članova udruge Musicus, udruge za promicanje i njegovanje klasične glazbe i mladih glazbenika čiji rad godinama pratimo i podržavamo.

 

Također, više godina sudjelujemo i u nizu projekata za edukaciju mladih kao što je i izrada preventivno-edukativnih brošura (u borbi protiv nasilja među mladima, podizanju svijesti mladih o štetnosti droge, ovisnosti o Internetu) International Police Association (Hrvatska) – međunarodnog policijskog udruženja.

 

Partner smo i s Hrvatskom udrugom za mirenje, udrugom koja promiče mirenje kao alternativni način rješavanja sporova.

 

No, najviše smo ponosni na našu malu ‘Školu financijske pismenosti’. Naime, za naše članove ćemo uvijek odvojiti vrijeme kako bi ih podučili sustavnom planiranju vlastitih financija, potaknuli da osvijeste svoje potrošačke navike, riješe financijske probleme na način da smanje troškove i povećaju svoje prihode te ovladaju svojim kućnim budžetom.

 

Zajedno s Vama donosimo najbolje odluke!

 

Postani član KREDITNE UNIJE GAMA