Pon-pet: 08:30 - 12:00 i od 13:00 - 15:30

Društveno odgovorno poslovanje

 

Tijekom svih ovih godina društveno odgovorno poslovanje je bio integrirani dio poslovne politike Kreditne unije GAMA, Zagreb.

 

Vaša sigurnost i sigurnost naših djelatnika nam je najbitnija!

 

Iz tog razloga morali smo prilagoditi naše svakodnevno poslovanje, a opet zadržavajući razinu i kvalitetu naše usluge.

 

Poslovnica Kreditne unije GAMA, Zagreb, Zagrebačka avenija 100, Zagreb ponovno je uvela radno vrijeme za stranke – radnim danom (od ponedjeljka do petka) od 8,30-12 i od 13- 15,30 sati.

 

U želji da smanjimo dolaske u poslovnicu u najvećoj mogućoj mjeri, sve upite možete dobiti na telefone 01/3880-588, 01/3880-599, putem mail-a info@ku-gama.hr. Također, sve obavijesti pratite i putem web stranice www.ku-gama.hr.

 

Kako ne bi morali osobno doći uplatiti Vaš anuitet, podaci za uplatu (primjerak naloga za uplatu) se nalaze na našoj web stranici (rubrika Krediti, u privitku).

 

Također, želimo Vas obavijestiti da su naša blagajnička mjesta opremljena dezinfekcijskim sredstvima te se poslovnica redovito dezinficira sukladno preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo kako bi se zaštitilo zdravlje djelatnika i naših članova.

 

Ako je Vaš dolazak u poslovnicu neophodan, ljubazno Vas molimo da u skladu s preporukama Hrvatskog zavoda za javno zdravstvo, svoj red pričekate na sigurnoj udaljenosti.

 

Zajedno s Vama donosimo najbolje odluke!

 

INFORMACIJE ZA GRAĐANE GRADA ZAGREBA: Ukoliko ste preživjeli štetu izazvanu potresom ili Vam je potrebna druga assistencija, Grad Zagreb je za građane uveo besplatnu telefonsku liniju 0800 8805 kako bi se osigurala adekvatna pomoć u najkraćem roku.

Ukoliko, nakon potresa, sumnjate u ispravnost plinskih instalacija, možete se javiti na besplatni broj 0800 400 400.

U slučaju poteškoća s opskrbom vode možete se javiti na 01/616-39-99.

 

Postani član KREDITNE UNIJE GAMA