Pon-pet: 08:30 - 12:00 i od 13:00 - 15:30

Zahtjev za odgodu plaćanja obveza po kreditu za članove Kreditne unije GAMA, Zagreb (moratorij)

Član Kreditne unije GAMA, Zagreb koji je pogođen posljedicama izazvanim pandemijom koronavirusa ili potresom koji je 22. ožujka 2020. godine pogodio Zagreb može podnijeti Zahtjev za odgodu plaćanja obveza po kreditu za članove Kreditne unije GAMA, Zagreb (moratorij).

 

Moratorij se može odobriti članu kreditne unije koji na propisani način podnese uredan zahtjev kreditnoj uniji na Obrascu “Zahtjev za odgodu plaćanja obveza po kreditu za članove Kreditne unije GAMA, Zagreb” (u privitku) te priloži odgovarajuću dokumentaciju kojom potvrđuje da je došlo do osjetnog pogoršanja njegovog financijskog položaja.

 

Opširnije o moratoriju, uvjetima i njegovom trajanju, načinu dostave zahtjeva te potrebnoj dokumentaciji možete pronaći u privitku, a za sva pitanja stojimo Vam na raspolaganju!

 

Napominjemo da članovi kreditne unije kod kojih nije došlo do pogoršanja financijskog položaja i imaju redovite prihode nastave i dalje izvršavati svoje financijske obveze sukladno ugovorima i otplatnim planovima s obzirom da je ova mjera namijenjena najteže ugroženim članovima.

 

Vaša Kreditna unija GAMA, Zagreb

 

Postani član KREDITNE UNIJE GAMA